Aybastı Söz

Söyleyecek sözü,değiştirecek gücü olanların gazetesi

ENVER YILMAZ DA MI, İDEOLOJİK MUHALİF ?

ENVER YILMAZ DA MI, İDEOLOJİK MUHALİF ?

Ak Parti 22. ve 23. Dönem Ordu, 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı Enver Yılmaz ‘’Aybastı Belediyesi Yanlış Yaptı’’ dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’in adının Perşembe Yaylası Er Meydanı’na verilmesi ile ilgili ‘’Aybastı Belediyesi’nin verdiği karar yanlıştır.’’ Şeklinde açıklama yapan Enver Yılmaz, Ordu Gözlem Gazetesi’ne konuştu.
Ordu Gözlem Gazetesi’nin 07.09.2013 tarihli haberinde yaptığı açıklamada Enver Yılmaz; Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın isminin hiçbir yere verilmediği bir dönemde 907 yıllık Perşembe Yaylası Er Meydanı’na bir siyasetçinin isminin verilmesini doğru bulmadığını vurguladı.

Ordu Gözlem Gazetesi’ne konu ile ilgili açıklamada bulunan Yılmaz, konuşmasının devamında şunları kaydetti:
‘’Şehrin siyasetine müdahale edilmesi gereken her alanda, ben elimden geldiğince ve dilimin döndüğünce çok radikal ve yeri geldiğinde eleştiri yapan bir siyasetçiyim. Bunun son dönemdeki uygulamalarından bir tanesi de Aybastı Perşembe Yaylası Er Meydanı isim değişikliği ile olmuştur. Ben o dönemde, ilgili belediyeden, böyle bir kararın olmadığını, böyle bir kararın alınmadığı şeklinde açıklama bekliyordum. Çünkü muhtevasıyla ilgili bir açıklama yoktu. Belediyenin böyle bir çalışması olmuş. İdris Naim Şahin’in de buna yönelik bir kabulü olmuş. Açıklamamızdan sonra bu, kabul veya ret şeklinde değil de, milletvekilliği görev süresi bittikten sonra işleme konulmasını istemiş. 907 yıllık tarihi olan 3 ilçenin ortak merkezi bir yaylanın güreş alanının ismini, bir kurumun bireysel bir insiyatifle değiştirmek doğru değildir. Ayrıca partimiz ve genel başkanımız bu tür işlemlere şiddetle karşı çıkmaktadır. Bu mantıkla gidildiğinde çok yerin ismi siyasetçilerin ismi ile dolduruldu zaten. Onun için, orada müdahalemiz oldu. Belediye de yaptığı atılımı geri almak zorunda kaldı. buradaki eleştirimiz belediyeydi.’’

Yorum bırakın

Information

This entry was posted on 2013/09/19 by .